Over het bedrijftop

In de Studio

Entree
Hallo, mijn naam is Imre Wolthuis en de eigenaresse van salon Beautyfull.

Voordat ik schoonheids- specialiste werd heb ik als verpleegkundige gewerkt in diverse takken van de gezondheidszorg (ziekenhuis, geestelijk / lichamelijke gehandicapten en bij de marine). De eerste jaren dat mijn dochters klein waren ben ik thuis gebleven om te moederen. Maar het begon toch weer te kriebelen. Zelf heb ik ondervonden dat een verzorgd uiterlijk ook al heb je het druk met je kinderen je een goed gevoel geeft. De huid is het grootste orgaan van je lichaam en de spiegel van je ziel. Het een heeft met het ander te maken.

De massagestoel

Zodoende heb ik een beslissing genomen en ben ik met de steun van mijn man een opleiding voor schoonheids verzorging aan de Noord Hollandse academie te Alkmaar gaan volgen. Het diploma heb ik in 2005 mogen ontvangen en kan mij nu trotse eigenaresse noemen van Salon Beautyfull. Door mijn achtergrond als verpleegkundige heb ik veel te maken gehad met lichamelijke / geestelijke klachten en zal ik waarschijnlijk meer op de hoogte zijn van de medische achtergronden ervan. Als schoonheids specialiste beoog ik een diversiteit aan klanten, mannen vrouwen, jong of oud hoe meer verschillende mensen hoe leuker ik het vind. Bewust heb ik voor prijzen gekozen die voor alle beurzen betaalbaar zijn. Tevens streef ik naar een hoge kwalitatieve behandeling die klantgericht is en waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan.

Zalfjes, lotions en wasgedeelte

Ik werk met het merk dr Renaud, wat al 50 jaar in de schoonheids industrie bestaat. De prijs / kwaliteit verhouding is prima en de resultaten nog beter. Laat u informeren wat voor crème bij uw huidtype past.

Groetjes imre

ContactgegevenstopSalon Beautyfull
Zwanenlaan 23
1761 ZS Anna Paulowna
0223-533471
Plattegrond (klik om te vergroten)

Wilt u een afspraak of iets vragen dan kunt u telefonisch contact met mij opnemen. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn om de telefoon op te nemen dan kunt u het antwoordapparaat inspreken en bel ik u zo spoedig mogelijk terug. Tussen 1730 en 1830 heeft u de meeste kans mij persoonlijk te spreken.

Openingstijdentop

maandag1000 - 1630 en 1830 - 2030
dinsdag1000 - 1630
woensdag1000 - 1630
donderdag1000 - 1630
vrijdag1000 - 1630
zaterdaggesloten
zondaggesloten

Op feestdagen en schoolvakanties gesloten